Skip to main content

Posts

Showing posts from March, 2011

Promosi utk sehingga 15 hb April 2011

Dengan pembelian Botanical Customized Skin Care Set
anda akan mendapat Mary Kay Creme Lipstik (pilih warna)  yang bernilai RM48.00 sebagai GIFT. Warnanya anda boleh pilih warna kesukaan anda. So.... jangan lepaskan peluang ini.

Setiap Botanical Customized Skin Care Set berharga RM280.00


Cara-cara untuk membuat pembelian...

1. Sila sms LEEZA utk booking. 013-6020837 (tidak ada sebarang deposit diperlukan.)

2. Sebaik sahaja stok ready utk dihantar anda perlu bank in full amaun ke akaun LEEZA... (pesanan akan dihantar setelah semua pembayaran selesai)

3. Tiada sebarang caj pos diperlukan... free postage ok.... pos laju lagi tau...

Lagi Skincare and makeup workshop...

Peluang anda lagi untuk menyertai Skincare n Makeup Workshop bulan MAC ini ok.

20.03.2011
Masa    : 9- 2 ptg
Tempat : Mary Kay Office, Jaya33 PJ
Tema    : Wanita Muslimah Koporat.
Bayaran : RM10 SAHAJA.


27.03.2011
Masa : 10- 2 ptg

Tempat : Bilik Serbaguna, Pusat Kejiranan Presint 9, Putrajaya.
Tema : Glamour ( Solekan ke dinner atau majlis yg glamour...)
Bayaran : RM15 SAHAJA


Tempat terhad so if you are interested do contact me to book k...

Lagi event menarik dari MARY KAY

To all reader yang berminat utk mengikuti kelas skincare dan makeup secara percuma... Mary Kay menganjurkan kelas 11 Mac 2011 @ CROWN HOTEL @ 7.30 mlm.
Pernyertaan adalah FOC. So kalau berminat do contact me... leeza 0136020837 to booking tempat. Utk sebarang pertanyaan jugak blh call or sms leeza... atau leave your komen here...JANGAN LEPAS PELUANG KEEMASAN INI...

Kenapa perlu join...sebab kelas ini percuma...kalu kelas yang seumpama ini paling murah pun harganya RM50.00. Selain dari itu u all berpeluang sendiri utk cuba produk Mary Kay...yang semestinya memamg best tau!

Jumpa u all kat sana ok....

27 Mac 2011 ... Makeup Class

27.02.2011 kitaorg buat kelas makeup di Mary Kay HQ. Kul 10pg - 4ptg. Best sgt. Happy jugak sekali sekala join event mcm ni. Korang layan je la gambar2 yang aku dah upload ni yea.