Skip to main content

Posts

Showing posts from June, 2012

MARY KAY COLOR OFFER

Pembelian 3 mineral eye color + 1 Mineral Cheek Color + 1 Cream Lipstik + Mini Compact + Compact Cheek Brush+ Eye Applicators


RM 180.00 SAHAJA - NORMAL PRICE RM219.00




Pemilihan color adalah bebas ok! Tapi color yg di cadangkan di atas adalah yg terbaik mengikut tone kulit masing2 sebenarnya... Ada sapa2 nak ode contact akak ok....










Jagalah kecantikan kiter dari sekarang....

Utk menjaga kulit muka ini...kena usaha yg berterusan. Janganlah sekali-kali uol berani2 guna produk yg terlalu banyak penggunaan bahan kimia just kerana nak cepat cantik...tp kesan kemudian harinya????  Kulit muka ini ada aset yg paling berharga... sekali ianya rosak tiada gantinya lagi. Jadi sebelum menggunakansatu2 produk... bacalah bahan2 yg digunakan terlebih dahulu...biar lambat asalkan selamat ya kawan.

Tips utk makeup mengikut skin tone...

The Secret To Flawless...

Foundation Mary Kay adalah produk pertama yg Leeza cuba masa mula2 mengenali Mary Kay. Masa tu foundation lama...Full coverage foundation nama dia. Now foundation Mary Kay da semakin menarik dan terbaikkkkk...dgn TimeWise Foundation. Keistimewaannya... foundation light sgt...bila pakai foundation rasa mcm x pakai je...pastu ada anti ageing lagi.... Kalau tak percaya boleh cuba. 1 tiub ni tahan about 6 month...itu kalu sehari berkali2 uols pakai la...sgt jimat la....kalu setakat pakai 2 kali sehari tu may be tahan dekat 8 bln la....tp kenalah pakai dgn cara yang betui...baru la jimat...

Nak cuba tak... contact Leeza ok... bye...bye...

Offer Bulan ini...

Mari kiter lihat apa yg menarik :

offer 1
 Offer 2
 Offer 3
 Offer 4

New e-Catalogue....

Boleh cuci2 mata. If ada yg berkenan di hati blh contact Leeza ok.....Bagi dah cuba menggunakan Mary Kay produk pasti akan jatuh chenta.. walaupun pricenya agak mahal...tp kualitinya dan jaminan produknya amat bernilai sekali. Lagi pun all the product tahan lama... Product Mary Kay berasaskan tumbuh-tumbuhan dan buah-buahan jadi selamat digunakan. Tiada pengguna bahan kimia dlm amaun yg terlalu tinggi. Ada money back guarantee... Ada free consultation.

e-Katalog

e-Katalog utk Pengantin

My First Time Makeup Pengantin...

Selamat Pengantin Baru to Noor Taqiah & Ku Fitri Afzan
First time kena make up pengantin... Maybe hasilnya tidak excellent but ok la jugak...kerana my niece ni x nak guna khidmat mak andam...x nak make up yg tebal... So aku jelah yang make-up.... Janji tuan punya badan puashati....