Skip to main content

Posts

Bagaimana nak tambah pendapatan bulanan.

Assalamualaikum uols.

Hari ni Leeza nak cerita2 tentang bagaimana kiter nak tambah pendapatan bulanan. Mungkin ramai kat luar sana mempunyai masalah yang sama dengan Leeza. Leeza walaupun kerja kerajaan tapi tanggungan Leeza sangat besar.Kenapa...? Kalau ada yang masih belum kenal Leeza, Leeza ni mempunyai 8 cahaya mata anugerah Allah. Jadi kalau tinggal di bandar ni cabaran bab perbelanjaan ni memang biasa kan.

Jadi... apa yang Leeza buat? Leeza buat Mary Kay ni la. Senang ke buat Mary Kay ni? Untung ke? kan... Kalau kiter have to buat kiter akan buat walaupun susah betul tak? Semua perempuan suka cantik so sebenarnya tidaklah susah sangat buat Mary Kay ni cuma kena follow cara yang Mary Kay dah bagi dan rajin berusaha.

So Leeza ni sebenarnya bukanlah jenis yang pandai sangat bercakap bab2 marketing ni, ditambah pulak ada big 'M' yang selalu menghalang kejayaan tu. hahahahaha. Leeza sendang berusaha... berusaha melawan alasan2 yang dicipta oleh diri sendiri. Berusaha mengubah…
Recent posts

Kenapa Leeza suka sangat produk Mary Kay ni...

Leeza kenal Mary Kay 2009 .

Mula jatuh cinta dengan foundation nya... Time Wise foundationnya.

Lepas tu... terus decide nak jadi Mary Kay Beauty Consultant, padahal Leeza bukan pandai make up pun at that time. Jadi Mary Kay BC tu sebab dah start suka dengan produk2 lain dalam Mary Kay dan berminat nak buat something yang difference dengan kerja2 opis.
Kenali Mary Kay Ash. Korang kenal ke? hahahaha Leeza pun sebelum ni tak kenal. Tapi bila dah dengar and baca cerita2 tentang wanita yang bernama Mary Kay Ash ni... Leeza rasa sangat kagum. Dia punya inspirasi nak tengok wanita2 ini berjaya mempunyai punca kewangan sendiri dan berjaya dalam hidup. Dia punya nilai2 murni yang di highlight kan dalam panduan menjadi Mary Kay BC ni. Maksudnya apa yang dipentingkan bukanlah semata-mata jualan tapi bagaimana kiter menjual dan menjaga pelanggan. 
Korang kalu berminat nak ada bisness sendiri... berminat nak cantik2kan diri... suka sesuatu yang berkualiti... nak ada kawan2 yang awesome... meh join…

Warnai Hidup Anda... hehehehe

Nak tahu tak kenapa Leeza suka sangat dengan color-color eyeshadow Mary Kay? Pertama Eyeshadow Mary Kay ni mineral. Mineral ni berat...so jimat. Pakai skit pun dah cukup. Eyeshadow dia kecik-kecik je... 1 pieces RM28...Klu beli Bobby Brown 1 Color RM70...mmg la besar tapi untuk yang baru-baru belajar make up yang budget pulak...takkan nak beli 1 color je kan...so at least untuk permulaan kiter ada 3 color yang boleh sesuai dipakai bila-bila masa dengan apa-apa sahaja baju. So klu kiter beli 3 pieces RM28 x 3 = RM84. Dah dapat 3 color. 3 color tu pun...blh pakai lama tau. 1 tahun pun mungkin cukup... klu uols menggunakan cara pemakaian yang betul la kan.
Jom jamu mata dengan color-colornya nak...

Ada banyak lagi color lain tau. Ini Leeza bagi uols cadangan combination yang mungkin uols nak cuba beli. Nak tahu lanjut wassup Leeza yea.  Bye.
Leeza | 0136020837


Kenapa mask penting untuk wajah?

Fungsi utama mask adalah untuk membuang kotoran dan sel kulit mati daripada lapisan kulit yang tidak dapat di lakukan oleh pencuci muka sahaja 
Jika anda tidak menggunakan secara rutin penjagaan, kulit akan KUSAM, TIDAK BERMAYA, dan BERMINYAK serta WHITEHEAD akan menetap bebas di wajah anda.

🌸MASK TIMEWISE 🌸 


Untuk wanita yang ingin menenang penuaan 👉🏻fungsi mask timewise miracle gel 
✅segera menghidrat dan mengunci kelembapan
✅kulit berasa lebih tegang,lebih sihat dan lembut 
✅membantu mengecilkan pori dan mengurangkan garis halus serta kedutan 

🌸BOTANICAL EFFECT MASK🌸 















👉🏻fungi botanical effect mask 
✅menganjalkan kulit 
✅membuang blackheads dan whitehead pada wajah 
✅membuang sel kulit mati dan tiada lagi kulit kusam 
✅melicinkan kulit dan mencerahkan wajah 
✅menganjalkan kulit 

Masalah kulit berjarawat dan Berminyak ???

Coming Soon - ClearProof Berkesan dalam masa 7 hari penggunaan.

Rahsia Kecantikan Sazzy Falak dan Wan Nur Sharmila Menerusi Produk Mary Kay

Tried & Tested