Skip to main content

Kenapa Leeza suka sangat produk Mary Kay ni...

Leeza kenal Mary Kay 2009 .

Mula jatuh cinta dengan foundation nya... Time Wise foundationnya.

Lepas tu... terus decide nak jadi Mary Kay Beauty Consultant, padahal Leeza bukan pandai make up pun at that time. Jadi Mary Kay BC tu sebab dah start suka dengan produk2 lain dalam Mary Kay dan berminat nak buat something yang difference dengan kerja2 opis.

Kenali Mary Kay Ash. Korang kenal ke? hahahaha Leeza pun sebelum ni tak kenal. Tapi bila dah dengar and baca cerita2 tentang wanita yang bernama Mary Kay Ash ni... Leeza rasa sangat kagum. Dia punya inspirasi nak tengok wanita2 ini berjaya mempunyai punca kewangan sendiri dan berjaya dalam hidup. Dia punya nilai2 murni yang di highlight kan dalam panduan menjadi Mary Kay BC ni. Maksudnya apa yang dipentingkan bukanlah semata-mata jualan tapi bagaimana kiter menjual dan menjaga pelanggan. 

Korang kalu berminat nak ada bisness sendiri... berminat nak cantik2kan diri... suka sesuatu yang berkualiti... nak ada kawan2 yang awesome... meh join we all. InsyaAllah klu kiter berusaha kiter akan menikmati kemanisannya.

Okey uols... nanti kiter citer lagi ehhh.... Leeza ni tak pandai sangat berstory mory ni... Tapi kiter cuba tajam skill penulisan tu kan.

Leeza | 0136020837

Comments

Popular posts from this blog

True Dimension Lipstick - Membuatkan anda tampak anggun.

True Dimension Lipstick
Selain dari cream lipstik Mary Kay juga mempunyai True Dimension Lipstik yg sangat menarik warnanya. 
Arctic Apricot Flamenco Red Sparkling Rose Magenta Chill
Harga : RM64.00 sahaja.... 
Kalau ulos berminat nak order blh pm Leeza  sms/wassup Leeza | 0136020837 @ email me : zalie_lieza@yahoo.com





Masih setia dengan MK

Ini koleksi harian yg diusung2 ke opis dan keluar jalan.Bermula dari tahun 2009 dengan foundation MK ni sampai sekarang masih dengan MK. Bukan setakat foundation... semuanya MK lah...eyeliner, lipstik, blusher, eyeshadow...mineral powder.

Sangat puas hati. Memang mahal skit la kawan2 tp tahan lama namun masih murah dan boleh dikategorikan harga patut jika dibandingkan dengan Bobby Brown dan yang seumpama dengannya.

Kalau korang berminat nak order product MARY KAY anytime boleh wassup Leeza | 0136020837. Masih mengambil order walaupun sekarang mostly fokus kepada bisness Shaklee.

Nanti Leeza cuba mengarang bout MK produk ni. Apa specialnya sgt MK to me.

Leeza | 0136020837
zalie_lieza@yahoo.com

The Secret To Flawless...

Foundation Mary Kay adalah produk pertama yg Leeza cuba masa mula2 mengenali Mary Kay. Masa tu foundation lama...Full coverage foundation nama dia. Now foundation Mary Kay da semakin menarik dan terbaikkkkk...dgn TimeWise Foundation. Keistimewaannya... foundation light sgt...bila pakai foundation rasa mcm x pakai je...pastu ada anti ageing lagi.... Kalau tak percaya boleh cuba. 1 tiub ni tahan about 6 month...itu kalu sehari berkali2 uols pakai la...sgt jimat la....kalu setakat pakai 2 kali sehari tu may be tahan dekat 8 bln la....tp kenalah pakai dgn cara yang betui...baru la jimat...

Nak cuba tak... contact Leeza ok... bye...bye...