Skip to main content

Posts

Showing posts from May, 2017

Kenapa Leeza suka sangat produk Mary Kay ni...

Leeza kenal Mary Kay 2009 .

Mula jatuh cinta dengan foundation nya... Time Wise foundationnya.

Lepas tu... terus decide nak jadi Mary Kay Beauty Consultant, padahal Leeza bukan pandai make up pun at that time. Jadi Mary Kay BC tu sebab dah start suka dengan produk2 lain dalam Mary Kay dan berminat nak buat something yang difference dengan kerja2 opis.
Kenali Mary Kay Ash. Korang kenal ke? hahahaha Leeza pun sebelum ni tak kenal. Tapi bila dah dengar and baca cerita2 tentang wanita yang bernama Mary Kay Ash ni... Leeza rasa sangat kagum. Dia punya inspirasi nak tengok wanita2 ini berjaya mempunyai punca kewangan sendiri dan berjaya dalam hidup. Dia punya nilai2 murni yang di highlight kan dalam panduan menjadi Mary Kay BC ni. Maksudnya apa yang dipentingkan bukanlah semata-mata jualan tapi bagaimana kiter menjual dan menjaga pelanggan. 
Korang kalu berminat nak ada bisness sendiri... berminat nak cantik2kan diri... suka sesuatu yang berkualiti... nak ada kawan2 yang awesome... meh join…

Warnai Hidup Anda... hehehehe

Nak tahu tak kenapa Leeza suka sangat dengan color-color eyeshadow Mary Kay? Pertama Eyeshadow Mary Kay ni mineral. Mineral ni berat...so jimat. Pakai skit pun dah cukup. Eyeshadow dia kecik-kecik je... 1 pieces RM28...Klu beli Bobby Brown 1 Color RM70...mmg la besar tapi untuk yang baru-baru belajar make up yang budget pulak...takkan nak beli 1 color je kan...so at least untuk permulaan kiter ada 3 color yang boleh sesuai dipakai bila-bila masa dengan apa-apa sahaja baju. So klu kiter beli 3 pieces RM28 x 3 = RM84. Dah dapat 3 color. 3 color tu pun...blh pakai lama tau. 1 tahun pun mungkin cukup... klu uols menggunakan cara pemakaian yang betul la kan.
Jom jamu mata dengan color-colornya nak...

Ada banyak lagi color lain tau. Ini Leeza bagi uols cadangan combination yang mungkin uols nak cuba beli. Nak tahu lanjut wassup Leeza yea.  Bye.
Leeza | 0136020837


Kenapa mask penting untuk wajah?

Fungsi utama mask adalah untuk membuang kotoran dan sel kulit mati daripada lapisan kulit yang tidak dapat di lakukan oleh pencuci muka sahaja 
Jika anda tidak menggunakan secara rutin penjagaan, kulit akan KUSAM, TIDAK BERMAYA, dan BERMINYAK serta WHITEHEAD akan menetap bebas di wajah anda.

🌸MASK TIMEWISE 🌸 


Untuk wanita yang ingin menenang penuaan 👉🏻fungsi mask timewise miracle gel 
✅segera menghidrat dan mengunci kelembapan
✅kulit berasa lebih tegang,lebih sihat dan lembut 
✅membantu mengecilkan pori dan mengurangkan garis halus serta kedutan 

🌸BOTANICAL EFFECT MASK🌸 















👉🏻fungi botanical effect mask 
✅menganjalkan kulit 
✅membuang blackheads dan whitehead pada wajah 
✅membuang sel kulit mati dan tiada lagi kulit kusam 
✅melicinkan kulit dan mencerahkan wajah 
✅menganjalkan kulit 

Masalah kulit berjarawat dan Berminyak ???

Coming Soon - ClearProof Berkesan dalam masa 7 hari penggunaan.

Rahsia Kecantikan Sazzy Falak dan Wan Nur Sharmila Menerusi Produk Mary Kay

Tried & Tested

Basic Set Untuk Penjagaan Kulit muka anda

Salam semua.

Ada yang message Leeza tanya apa basic skincare yang patut diorg guna. Kalau tanya advise Leeza so Leeza suggest 3 item ni. Cleanser, hydrate dan Cc Cream.

Cuci muka then gunakan hydrate untuk memastikan kulit kiter mendapat lembapan yang cukup disamping supplement yang diperlukan. Then bila nak keluar gunakan Cc Cream sebagai pelindung kepada UV kerana Cc Cream Mary Kay ada SPF.

Klu umur uols 30 ke atas lebih sesuai memilih TimeWise SkinCare.

Mary Kay Gel Semi- Matte Lipstik

Mary Kay Gel Semi- Matte Lipstik datang dalam 7 color yang sangat menarik.  Midnight Red | Bashful You | Rich Truffle | Always Apricot | Powerful Pink | Mauve Moment | Crush Berry Mengandungi bahan-bahan seperti minyak bunga matahari dan ester jojoba untuk melembapkan bibir. 
ANDA PASTI INGIN MENCUBANYA JIKA: Anda mahukan warna yang lebih tebal (intense), tahan lama. Anda lebih suka gincu yang memberikan liputan penuh dengan kemasan semi-matte. Harga : RM55.00

Berminat ?  Wassup Leeza | 0136020837

💞 Thank You Mommy!

Mother's Day. Selalu uols bagi apa pada ibu sempena Mother's Day???
Ibu suka jaga kecantikan? Mary Kay ada set penjagaan kulit yang sesuai untuk ibu yang pentingkan penampilan paras rupa ini.

Selain dari skincare set... Mary Kay jugak ada set untuk manjakan diri yang sangat sesuat untuk dihadiahkan pada ibu terutama Satin Hands Pampering set.


Set budget pun ada untuk anda yang perlukan sesuatu yang biasa2 tapi tetap memberi makna pada si ibu. 

Boleh wassup Leeza | 0136020837 untuk pertanyaan lanjut ye. Jangan malu and jangan segan ye..
Bye. 

Promo May 2017

I'm BACK

Setelah beberapa Leeza menyepikan diri dari Dunia Mary Kay ni... Now I'm Back. Sebenarnya Leeza masih setiap menggunakan Mary Kay tapi untuk keluar2 buat kelas tu dah tak berpeluang lagi. Sekarang Leeza buat sharing melalui alam maya sahaja.

fb Leez Collection | Leeza NM Instagram | WhatsApp Wasap.my/+60136020837


So uols yang berminat nak tahu tentang Mary Kay boleh terus je wassup Leeza ok. Untuk yang berminat untuk memulakan perniagaan sendiri @ menambah pendapatan... pun boleh contact Leeza. Menambah pendapatan dengan Mary Kay ni mudah kalau kiter minat. Minat dengan kecantikan. Minat dengan bisness. Minat untuk belajar dan belajar tentang macamana nak buat bisness.

Ok uols. Nanti kiter citer2 lagi ok. Bye.