Skip to main content

💞 Thank You Mommy!


Mother's Day. Selalu uols bagi apa pada ibu sempena Mother's Day???

Ibu suka jaga kecantikan? Mary Kay ada set penjagaan kulit yang sesuai untuk ibu yang pentingkan penampilan paras rupa ini.


Selain dari skincare set... Mary Kay jugak ada set untuk manjakan diri yang sangat sesuat untuk dihadiahkan pada ibu terutama Satin Hands Pampering set.



Set budget pun ada untuk anda yang perlukan sesuatu yang biasa2 tapi tetap memberi makna pada si ibu. 


Boleh wassup Leeza | 0136020837 untuk pertanyaan lanjut ye. Jangan malu and jangan segan ye..

Bye. 

Comments

Popular posts from this blog

True Dimension Lipstick - Membuatkan anda tampak anggun.

True Dimension Lipstick
Selain dari cream lipstik Mary Kay juga mempunyai True Dimension Lipstik yg sangat menarik warnanya. 
Arctic Apricot Flamenco Red Sparkling Rose Magenta Chill
Harga : RM64.00 sahaja.... 
Kalau ulos berminat nak order blh pm Leeza  sms/wassup Leeza | 0136020837 @ email me : zalie_lieza@yahoo.com





The Secret To Flawless...

Foundation Mary Kay adalah produk pertama yg Leeza cuba masa mula2 mengenali Mary Kay. Masa tu foundation lama...Full coverage foundation nama dia. Now foundation Mary Kay da semakin menarik dan terbaikkkkk...dgn TimeWise Foundation. Keistimewaannya... foundation light sgt...bila pakai foundation rasa mcm x pakai je...pastu ada anti ageing lagi.... Kalau tak percaya boleh cuba. 1 tiub ni tahan about 6 month...itu kalu sehari berkali2 uols pakai la...sgt jimat la....kalu setakat pakai 2 kali sehari tu may be tahan dekat 8 bln la....tp kenalah pakai dgn cara yang betui...baru la jimat...

Nak cuba tak... contact Leeza ok... bye...bye...

Testimoni