Skip to main content

UPDATE....Promosi...Siapa nak sample percuma....

UOL bulan ni adalah bulan kelahiran Leeza...jgk bulan kelahiran anak sulong Leeza (Adli) dan jgk ulangtahun perkahwinan Leeza yg ke -10... Sempena perayaan berganda-ganda ini Leeza dengan rendah hati dan suka hatinya nak beri sample produk2 Mary Kay pada uols dgn percuma...

Antaranya :
1. TimeWise Foundation ( yang Leeza mmg suka sgt... )
2. Mary Kay Maskara
3. New Botanical Skin Care

Tapi dengan syarat ok...
1. follow my blog...
2. Tinggal nama......diruang komen dan emailkan saya  nama....address...contact num...bagi skin care...sila nyatakan jenis kulit anda...kering...berminyak @ kombinasi...untuk foundation sila nyata range warna kulit anda ok...kalu kat ruangan komen tu guna nick name...make sure kat email pun nyatakan nick name anda ok...senang sy nak tentukan siapa tuannya...

Limit hanya kepada 35 org shj  tinggal 32 lagi 20 je lg yea...atau selagi stok masih ada....kos penghantaran di tangung oleh Leeza yea don't worry....

Comments

  1. saya nk juga...
    xyah pos la..letak atas meja je..hehe

    ReplyDelete
  2. Saya pun nak jugak.
    Aiii ambik kat opis nanti.
    Nak try foundation tu la.

    ReplyDelete
  3. kakNeng nak sumer bleh!!
    Kalo tak leh, mascara pun OK!!
    kakNeng email lah details yer.. (personal kan...)

    Blog kakNeng : Free sample Mary Kay by Leeza

    ReplyDelete
  4. sy nk foundation gak..
    range warna kulit..akak bayangkn sendiri ye..hehe

    ReplyDelete
  5. Utk Pn 1na dan Puan Cahaya sila follow my blog dulu ekkkk....

    ReplyDelete
  6. saya berminat nak try... tapi camner nak bg detail secara personal ye? saya dah follow. :)

    ReplyDelete
  7. i pun nk jugakkk...mmg dah lama jd follower blog akak..hihihi...tak yah pos..sy g amik sendiri jeerrr....ahaks!

    ReplyDelete
  8. Nad dah follow. Jap lagi send thru email yer :) Nak foundation Hihi

    ReplyDelete
  9. Syira....email me your detail ekkk....zalie_lieza@yahoo.com

    Cik Puteri noted...

    Nad ...noted...jgn lupa bg range color skin ok...

    ReplyDelete
  10. hai, saya pon dah follow da.. nak join jgk hehehe > honeeybieey <

    ReplyDelete
  11. tapi nak email kat mana ek..

    email saya : are_lyn79@yahoo.com

    ReplyDelete
  12. AS'salam Leeza

    menarik ni, masih ada lagi tak..hehehe. kalau ada boleh mencuba :)

    ReplyDelete
  13. kak leeza sy dah email dah, (syira)

    ReplyDelete
  14. salam akak berminat nak cuba produk ni..plsss akak dah emel yer

    ReplyDelete
  15. salam....
    saya dh emel..
    harap-harap terpilih la...

    dh follow :) http://azzafdzal.blogspot.com

    ReplyDelete
  16. saya mas,
    assalamualaikum, saya dh email!

    ReplyDelete
  17. hai,
    saya mushai.. boleh request lagi ke sample ni?
    kalo boleh nka try ketiga-tiga sample ni la..
    hehe ^^

    ReplyDelete
  18. nak join jgak heheh...
    hye,saya mimi hazirah
    sye dah follow dah...
    saya dah emel

    ReplyDelete
  19. Nick Name : MiSz AzUmI

    Still bleh request ke sample nie?
    Umi dah email kan detail n dah follow blog Leeza..(n_n)~

    ReplyDelete
  20. tq umi+hazirah...uol sisters ke? noted

    ReplyDelete
  21. Bole request lg ker sample m.kay tu?

    ReplyDelete
  22. nak request sample jugak la.. ade lagi ke? ^^

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

True Dimension Lipstick - Membuatkan anda tampak anggun.

True Dimension Lipstick
Selain dari cream lipstik Mary Kay juga mempunyai True Dimension Lipstik yg sangat menarik warnanya. 
Arctic Apricot Flamenco Red Sparkling Rose Magenta Chill
Harga : RM64.00 sahaja.... 
Kalau ulos berminat nak order blh pm Leeza  sms/wassup Leeza | 0136020837 @ email me : zalie_lieza@yahoo.com





Masih setia dengan MK

Ini koleksi harian yg diusung2 ke opis dan keluar jalan.Bermula dari tahun 2009 dengan foundation MK ni sampai sekarang masih dengan MK. Bukan setakat foundation... semuanya MK lah...eyeliner, lipstik, blusher, eyeshadow...mineral powder.

Sangat puas hati. Memang mahal skit la kawan2 tp tahan lama namun masih murah dan boleh dikategorikan harga patut jika dibandingkan dengan Bobby Brown dan yang seumpama dengannya.

Kalau korang berminat nak order product MARY KAY anytime boleh wassup Leeza | 0136020837. Masih mengambil order walaupun sekarang mostly fokus kepada bisness Shaklee.

Nanti Leeza cuba mengarang bout MK produk ni. Apa specialnya sgt MK to me.

Leeza | 0136020837
zalie_lieza@yahoo.com

The Secret To Flawless...

Foundation Mary Kay adalah produk pertama yg Leeza cuba masa mula2 mengenali Mary Kay. Masa tu foundation lama...Full coverage foundation nama dia. Now foundation Mary Kay da semakin menarik dan terbaikkkkk...dgn TimeWise Foundation. Keistimewaannya... foundation light sgt...bila pakai foundation rasa mcm x pakai je...pastu ada anti ageing lagi.... Kalau tak percaya boleh cuba. 1 tiub ni tahan about 6 month...itu kalu sehari berkali2 uols pakai la...sgt jimat la....kalu setakat pakai 2 kali sehari tu may be tahan dekat 8 bln la....tp kenalah pakai dgn cara yang betui...baru la jimat...

Nak cuba tak... contact Leeza ok... bye...bye...