Skip to main content

Kenapa mask penting untuk wajah?


Fungsi utama mask adalah untuk membuang kotoran dan sel kulit mati daripada lapisan kulit yang tidak dapat di lakukan oleh pencuci muka sahaja 
Jika anda tidak menggunakan secara rutin penjagaan, kulit akan KUSAM, TIDAK BERMAYA, dan BERMINYAK serta WHITEHEAD akan menetap bebas di wajah anda.

🌸MASK TIMEWISE 🌸 


Untuk wanita yang ingin menenang penuaan 👉🏻fungsi mask timewise miracle gel 
✅segera menghidrat dan mengunci kelembapan
✅kulit berasa lebih tegang,lebih sihat dan lembut 
✅membantu mengecilkan pori dan mengurangkan garis halus serta kedutan 

🌸BOTANICAL EFFECT MASK🌸 















👉🏻fungi botanical effect mask 
✅menganjalkan kulit 
✅membuang blackheads dan whitehead pada wajah 
✅membuang sel kulit mati dan tiada lagi kulit kusam 
✅melicinkan kulit dan mencerahkan wajah 
✅menganjalkan kulit 

Comments

Popular posts from this blog

True Dimension Lipstick - Membuatkan anda tampak anggun.

True Dimension Lipstick
Selain dari cream lipstik Mary Kay juga mempunyai True Dimension Lipstik yg sangat menarik warnanya. 
Arctic Apricot Flamenco Red Sparkling Rose Magenta Chill
Harga : RM64.00 sahaja.... 
Kalau ulos berminat nak order blh pm Leeza  sms/wassup Leeza | 0136020837 @ email me : zalie_lieza@yahoo.com





The Secret To Flawless...

Foundation Mary Kay adalah produk pertama yg Leeza cuba masa mula2 mengenali Mary Kay. Masa tu foundation lama...Full coverage foundation nama dia. Now foundation Mary Kay da semakin menarik dan terbaikkkkk...dgn TimeWise Foundation. Keistimewaannya... foundation light sgt...bila pakai foundation rasa mcm x pakai je...pastu ada anti ageing lagi.... Kalau tak percaya boleh cuba. 1 tiub ni tahan about 6 month...itu kalu sehari berkali2 uols pakai la...sgt jimat la....kalu setakat pakai 2 kali sehari tu may be tahan dekat 8 bln la....tp kenalah pakai dgn cara yang betui...baru la jimat...

Nak cuba tak... contact Leeza ok... bye...bye...

Testimoni