Skip to main content

Basic Set Untuk Penjagaan Kulit muka anda

Salam semua.

Ada yang message Leeza tanya apa basic skincare yang patut diorg guna. Kalau tanya advise Leeza so Leeza suggest 3 item ni. Cleanser, hydrate dan Cc Cream.

Cuci muka then gunakan hydrate untuk memastikan kulit kiter mendapat lembapan yang cukup disamping supplement yang diperlukan. Then bila nak keluar gunakan Cc Cream sebagai pelindung kepada UV kerana Cc Cream Mary Kay ada SPF.

Klu umur uols 30 ke atas lebih sesuai memilih TimeWise SkinCare.

Image result for timewise miracle set
Ini TimeWise Set. Cleanser dan Age Fighting Moisturiser


Dalam Coretan kali ini Leeza belum nak menulis apa kelebihan2 yang ada dalam skincare Mary Kay ni. Nanti untuk next posting I will... Nanti tak de idea lak kan. Ok bye uols. Jika nak tahu lebih lanjut tentang product Mary Kay wassup je akk...


Ur Beauty Consultant
Leeza | 0136020837

Comments

Popular posts from this blog

The Secret To Flawless...

Foundation Mary Kay adalah produk pertama yg Leeza cuba masa mula2 mengenali Mary Kay. Masa tu foundation lama...Full coverage foundation nama dia. Now foundation Mary Kay da semakin menarik dan terbaikkkkk...dgn TimeWise Foundation. Keistimewaannya... foundation light sgt...bila pakai foundation rasa mcm x pakai je...pastu ada anti ageing lagi.... Kalau tak percaya boleh cuba. 1 tiub ni tahan about 6 month...itu kalu sehari berkali2 uols pakai la...sgt jimat la....kalu setakat pakai 2 kali sehari tu may be tahan dekat 8 bln la....tp kenalah pakai dgn cara yang betui...baru la jimat...

Nak cuba tak... contact Leeza ok... bye...bye...

UPDATE....Promosi...Siapa nak sample percuma....

UOL bulan ni adalah bulan kelahiran Leeza...jgk bulan kelahiran anak sulong Leeza (Adli) dan jgk ulangtahun perkahwinan Leeza yg ke -10... Sempena perayaan berganda-ganda ini Leeza dengan rendah hati dan suka hatinya nak beri sample produk2 Mary Kay pada uols dgn percuma...

Antaranya :
1. TimeWise Foundation ( yang Leeza mmg suka sgt... )
2. Mary Kay Maskara
3. New Botanical Skin Care

Tapi dengan syarat ok...
1. follow my blog...
2. Tinggal nama......diruang komen dan emailkan saya  nama....address...contact num...bagi skin care...sila nyatakan jenis kulit anda...kering...berminyak @ kombinasi...untuk foundation sila nyata range warna kulit anda ok...kalu kat ruangan komen tu guna nick name...make sure kat email pun nyatakan nick name anda ok...senang sy nak tentukan siapa tuannya...

Limit hanya kepada 35 org shjtinggal 32 lagi20 je lg yea...atau selagi stok masih ada....kos penghantaran di tangung oleh Leeza yea don't worry....

True Dimension Lipstick - Membuatkan anda tampak anggun.

True Dimension Lipstick
Selain dari cream lipstik Mary Kay juga mempunyai True Dimension Lipstik yg sangat menarik warnanya. 
Arctic Apricot Flamenco Red Sparkling Rose Magenta Chill
Harga : RM64.00 sahaja.... 
Kalau ulos berminat nak order blh pm Leeza  sms/wassup Leeza | 0136020837 @ email me : zalie_lieza@yahoo.com