Skip to main content

New e-Catalogue....

Boleh cuci2 mata. If ada yg berkenan di hati blh contact Leeza ok.....Bagi dah cuba menggunakan Mary Kay produk pasti akan jatuh chenta.. walaupun pricenya agak mahal...tp kualitinya dan jaminan produknya amat bernilai sekali. Lagi pun all the product tahan lama... Product Mary Kay berasaskan tumbuh-tumbuhan dan buah-buahan jadi selamat digunakan. Tiada pengguna bahan kimia dlm amaun yg terlalu tinggi. Ada money back guarantee... Ada free consultation.




Comments

Popular posts from this blog

True Dimension Lipstick - Membuatkan anda tampak anggun.

True Dimension Lipstick
Selain dari cream lipstik Mary Kay juga mempunyai True Dimension Lipstik yg sangat menarik warnanya. 
Arctic Apricot Flamenco Red Sparkling Rose Magenta Chill
Harga : RM64.00 sahaja.... 
Kalau ulos berminat nak order blh pm Leeza  sms/wassup Leeza | 0136020837 @ email me : zalie_lieza@yahoo.com





The Secret To Flawless...

Foundation Mary Kay adalah produk pertama yg Leeza cuba masa mula2 mengenali Mary Kay. Masa tu foundation lama...Full coverage foundation nama dia. Now foundation Mary Kay da semakin menarik dan terbaikkkkk...dgn TimeWise Foundation. Keistimewaannya... foundation light sgt...bila pakai foundation rasa mcm x pakai je...pastu ada anti ageing lagi.... Kalau tak percaya boleh cuba. 1 tiub ni tahan about 6 month...itu kalu sehari berkali2 uols pakai la...sgt jimat la....kalu setakat pakai 2 kali sehari tu may be tahan dekat 8 bln la....tp kenalah pakai dgn cara yang betui...baru la jimat...

Nak cuba tak... contact Leeza ok... bye...bye...

Testimoni