Skip to main content

Oil-Free Eye Makeup Remover


RM 60.00  100ml

Oil-Free Eye Makeup Remover ini bagi lieza best sangat. Dengan penggunaan yang betul make-up pada mata dapat dikeluarkan dengan senang sekali walaupun anda menggunakan maskara yg water proof. Oil-Free Eye Makeup Remover tidak menggunakan minyak tetapi mengandungi silicon. Ia juga boleh digunakan untuk mencuci bibir dari kesan lipstik yg digunakan sepanjang hari. Mata dan bibir anda akan terpelihara kesihatannya dengan menggunakan Oil-Free Eye Makeup Remover dari Mary Kay. Cubalah sekali anda pasti akan puashati dengan hasilnya. Ini adalah produk Mary Kay pertama yang lieza suka.

Comments

Popular posts from this blog

True Dimension Lipstick - Membuatkan anda tampak anggun.

True Dimension Lipstick
Selain dari cream lipstik Mary Kay juga mempunyai True Dimension Lipstik yg sangat menarik warnanya. 
Arctic Apricot Flamenco Red Sparkling Rose Magenta Chill
Harga : RM64.00 sahaja.... 
Kalau ulos berminat nak order blh pm Leeza  sms/wassup Leeza | 0136020837 @ email me : zalie_lieza@yahoo.com





The Secret To Flawless...

Foundation Mary Kay adalah produk pertama yg Leeza cuba masa mula2 mengenali Mary Kay. Masa tu foundation lama...Full coverage foundation nama dia. Now foundation Mary Kay da semakin menarik dan terbaikkkkk...dgn TimeWise Foundation. Keistimewaannya... foundation light sgt...bila pakai foundation rasa mcm x pakai je...pastu ada anti ageing lagi.... Kalau tak percaya boleh cuba. 1 tiub ni tahan about 6 month...itu kalu sehari berkali2 uols pakai la...sgt jimat la....kalu setakat pakai 2 kali sehari tu may be tahan dekat 8 bln la....tp kenalah pakai dgn cara yang betui...baru la jimat...

Nak cuba tak... contact Leeza ok... bye...bye...

Testimoni