Skip to main content

Make Up Class Bersama Mary Kay.

Make up class for beginner... pada sesiapa yang berminat boleh hubungi leeza di clieza@hotmail.com utk set tarikh dan masa. Leeza only free on Sabtu dan Ahad sahaja sebab hari-hari lain leeza bekerja. Class adalah percuma yea. Apa yg akan anda pelajari ? Anda akan di ajar cara penggunaan skin care dengan betul dan pengguna make up yang sesuai dengan kulit atau penampilan.

Ini cuma basic class. Peserta tidak perlu membawa sebarang alatan segalanya disediakan. Makeup dan skin care yg digunakan adalah product Mary Kay. Tiada paksaan utk anda membuat sebarang pembelian. So tidak perlu risau. Kami dari Mary Kay mengajar anda dengan sukarela sebagai promosi produk sekiranya anda berminat utk mencuba produk kami adalah bonus kepada kami... sekiranya tidak kami tidak akan memaksa.

Kelas boleh di buat one by one atau secara berkumpulan. So u all boleh kumpulkan beberapa ramai kawan yang anda suka dan hubungi leeza. Tempat bergantung kepada anda... leeza boleh ke tempat anda atau pun sebaliknya. Semuanya secara percuma. Inilah peluang anda mengenali product Mary Kay so jangan lepaskan peluang ok. Nak cuba... do contact me... clieza@hotmail.com

Comments

Popular posts from this blog

True Dimension Lipstick - Membuatkan anda tampak anggun.

True Dimension Lipstick
Selain dari cream lipstik Mary Kay juga mempunyai True Dimension Lipstik yg sangat menarik warnanya. 
Arctic Apricot Flamenco Red Sparkling Rose Magenta Chill
Harga : RM64.00 sahaja.... 
Kalau ulos berminat nak order blh pm Leeza  sms/wassup Leeza | 0136020837 @ email me : zalie_lieza@yahoo.com





Masih setia dengan MK

Ini koleksi harian yg diusung2 ke opis dan keluar jalan.Bermula dari tahun 2009 dengan foundation MK ni sampai sekarang masih dengan MK. Bukan setakat foundation... semuanya MK lah...eyeliner, lipstik, blusher, eyeshadow...mineral powder.

Sangat puas hati. Memang mahal skit la kawan2 tp tahan lama namun masih murah dan boleh dikategorikan harga patut jika dibandingkan dengan Bobby Brown dan yang seumpama dengannya.

Kalau korang berminat nak order product MARY KAY anytime boleh wassup Leeza | 0136020837. Masih mengambil order walaupun sekarang mostly fokus kepada bisness Shaklee.

Nanti Leeza cuba mengarang bout MK produk ni. Apa specialnya sgt MK to me.

Leeza | 0136020837
zalie_lieza@yahoo.com

The Secret To Flawless...

Foundation Mary Kay adalah produk pertama yg Leeza cuba masa mula2 mengenali Mary Kay. Masa tu foundation lama...Full coverage foundation nama dia. Now foundation Mary Kay da semakin menarik dan terbaikkkkk...dgn TimeWise Foundation. Keistimewaannya... foundation light sgt...bila pakai foundation rasa mcm x pakai je...pastu ada anti ageing lagi.... Kalau tak percaya boleh cuba. 1 tiub ni tahan about 6 month...itu kalu sehari berkali2 uols pakai la...sgt jimat la....kalu setakat pakai 2 kali sehari tu may be tahan dekat 8 bln la....tp kenalah pakai dgn cara yang betui...baru la jimat...

Nak cuba tak... contact Leeza ok... bye...bye...