Skip to main content

SkinCare Class

Berminat nak mencuba sendiri produk Mary Kay email me utk temujanji...
zalie_lieza@yahoo.com

Apa aktiviti dlm SCC...
1. Anda akan di ajar cara2 yg betul utk membuat cucian muka bermula dgn

  • Cleanser
  • Mask
  • Moisturiser
  • Foundation
2. Semua produk menggunakan produk Mary Kay..mengikut kesesuaian kulit muka anda.
3. Perkhidmatan adalah percuma.
4. Boleh diadakan 1-1 atau secara berkumpulan bergantung kepada permintaan.

So...jangan lepas peluang ini kawan. Bagi yang memang menghargai kesihatan kulit muka anda apa kata email me today or text me @ 0136020837.




Comments

Popular posts from this blog

True Dimension Lipstick - Membuatkan anda tampak anggun.

True Dimension Lipstick
Selain dari cream lipstik Mary Kay juga mempunyai True Dimension Lipstik yg sangat menarik warnanya. 
Arctic Apricot Flamenco Red Sparkling Rose Magenta Chill
Harga : RM64.00 sahaja.... 
Kalau ulos berminat nak order blh pm Leeza  sms/wassup Leeza | 0136020837 @ email me : zalie_lieza@yahoo.com





The Secret To Flawless...

Foundation Mary Kay adalah produk pertama yg Leeza cuba masa mula2 mengenali Mary Kay. Masa tu foundation lama...Full coverage foundation nama dia. Now foundation Mary Kay da semakin menarik dan terbaikkkkk...dgn TimeWise Foundation. Keistimewaannya... foundation light sgt...bila pakai foundation rasa mcm x pakai je...pastu ada anti ageing lagi.... Kalau tak percaya boleh cuba. 1 tiub ni tahan about 6 month...itu kalu sehari berkali2 uols pakai la...sgt jimat la....kalu setakat pakai 2 kali sehari tu may be tahan dekat 8 bln la....tp kenalah pakai dgn cara yang betui...baru la jimat...

Nak cuba tak... contact Leeza ok... bye...bye...

Testimoni