Skip to main content

END YEAR SALE...

To All my beloved customer...
Perhatian....
Sebarang pembelian yang bernilai RM200 ke atas will get free MARY KAY lip balm yang bernilai RM35 ...color bergantung pada stok...
Pembelian bernilai RM500 ke atas will get TW Day solution @ TW travel set bernilai RM150 tau...
Tawaran menarik ini akan berlangsung sehingga 31 Disember 2011.

*selagi stok masih ada ok... walau bagaimana pun jika stok habis hadiah akan diganti dengan hadiah2 lain yg senilai dengannya

Email me @ zalie_lieza@yahoo.com call/sms 0136020837

Comments

Popular posts from this blog

True Dimension Lipstick - Membuatkan anda tampak anggun.

True Dimension Lipstick
Selain dari cream lipstik Mary Kay juga mempunyai True Dimension Lipstik yg sangat menarik warnanya. 
Arctic Apricot Flamenco Red Sparkling Rose Magenta Chill
Harga : RM64.00 sahaja.... 
Kalau ulos berminat nak order blh pm Leeza  sms/wassup Leeza | 0136020837 @ email me : zalie_lieza@yahoo.com





The Secret To Flawless...

Foundation Mary Kay adalah produk pertama yg Leeza cuba masa mula2 mengenali Mary Kay. Masa tu foundation lama...Full coverage foundation nama dia. Now foundation Mary Kay da semakin menarik dan terbaikkkkk...dgn TimeWise Foundation. Keistimewaannya... foundation light sgt...bila pakai foundation rasa mcm x pakai je...pastu ada anti ageing lagi.... Kalau tak percaya boleh cuba. 1 tiub ni tahan about 6 month...itu kalu sehari berkali2 uols pakai la...sgt jimat la....kalu setakat pakai 2 kali sehari tu may be tahan dekat 8 bln la....tp kenalah pakai dgn cara yang betui...baru la jimat...

Nak cuba tak... contact Leeza ok... bye...bye...

Testimoni