Skip to main content

END YEAR SALE...

To All my beloved customer...
Perhatian....
Sebarang pembelian yang bernilai RM200 ke atas will get free MARY KAY lip balm yang bernilai RM35 ...color bergantung pada stok...
Pembelian bernilai RM500 ke atas will get TW Day solution @ TW travel set bernilai RM150 tau...
Tawaran menarik ini akan berlangsung sehingga 31 Disember 2011.

*selagi stok masih ada ok... walau bagaimana pun jika stok habis hadiah akan diganti dengan hadiah2 lain yg senilai dengannya

Email me @ zalie_lieza@yahoo.com call/sms 0136020837

Comments

Popular posts from this blog

True Dimension Lipstick - Membuatkan anda tampak anggun.

True Dimension Lipstick
Selain dari cream lipstik Mary Kay juga mempunyai True Dimension Lipstik yg sangat menarik warnanya. 
Arctic Apricot Flamenco Red Sparkling Rose Magenta Chill
Harga : RM64.00 sahaja.... 
Kalau ulos berminat nak order blh pm Leeza  sms/wassup Leeza | 0136020837 @ email me : zalie_lieza@yahoo.com





The Secret To Flawless...

Foundation Mary Kay adalah produk pertama yg Leeza cuba masa mula2 mengenali Mary Kay. Masa tu foundation lama...Full coverage foundation nama dia. Now foundation Mary Kay da semakin menarik dan terbaikkkkk...dgn TimeWise Foundation. Keistimewaannya... foundation light sgt...bila pakai foundation rasa mcm x pakai je...pastu ada anti ageing lagi.... Kalau tak percaya boleh cuba. 1 tiub ni tahan about 6 month...itu kalu sehari berkali2 uols pakai la...sgt jimat la....kalu setakat pakai 2 kali sehari tu may be tahan dekat 8 bln la....tp kenalah pakai dgn cara yang betui...baru la jimat...

Nak cuba tak... contact Leeza ok... bye...bye...

Masih setia dengan MK

Ini koleksi harian yg diusung2 ke opis dan keluar jalan.Bermula dari tahun 2009 dengan foundation MK ni sampai sekarang masih dengan MK. Bukan setakat foundation... semuanya MK lah...eyeliner, lipstik, blusher, eyeshadow...mineral powder.

Sangat puas hati. Memang mahal skit la kawan2 tp tahan lama namun masih murah dan boleh dikategorikan harga patut jika dibandingkan dengan Bobby Brown dan yang seumpama dengannya.

Kalau korang berminat nak order product MARY KAY anytime boleh wassup Leeza | 0136020837. Masih mengambil order walaupun sekarang mostly fokus kepada bisness Shaklee.

Nanti Leeza cuba mengarang bout MK produk ni. Apa specialnya sgt MK to me.

Leeza | 0136020837
zalie_lieza@yahoo.com