Skip to main content

Offer for this month....don't miss it...MARY KAY FOUNDATION


Perhatian!!

Untuk bulan ini sahaja beli 2 Mary Kay TW foundation  
PERCUMA
  Mary Kay Eyeliner/Mary Kay Lip liner.

Semua pesanan mesti dibuat sebelum @ pada 20hb November 2011. Pembayaran mesti dibuat pada 21hb November 2011. Pesanan akan di hantar pada hari khamis 24hb November 2011.
So email me @ zalie_lieza@yahoo.com or sms me @ 0136020837

Untuk kulit Normal/Dry
Utk kulit combination/oily



Pilih warna yang sesuai dengan kulit :

Comments

Popular posts from this blog

True Dimension Lipstick - Membuatkan anda tampak anggun.

True Dimension Lipstick
Selain dari cream lipstik Mary Kay juga mempunyai True Dimension Lipstik yg sangat menarik warnanya. 
Arctic Apricot Flamenco Red Sparkling Rose Magenta Chill
Harga : RM64.00 sahaja.... 
Kalau ulos berminat nak order blh pm Leeza  sms/wassup Leeza | 0136020837 @ email me : zalie_lieza@yahoo.com





The Secret To Flawless...

Foundation Mary Kay adalah produk pertama yg Leeza cuba masa mula2 mengenali Mary Kay. Masa tu foundation lama...Full coverage foundation nama dia. Now foundation Mary Kay da semakin menarik dan terbaikkkkk...dgn TimeWise Foundation. Keistimewaannya... foundation light sgt...bila pakai foundation rasa mcm x pakai je...pastu ada anti ageing lagi.... Kalau tak percaya boleh cuba. 1 tiub ni tahan about 6 month...itu kalu sehari berkali2 uols pakai la...sgt jimat la....kalu setakat pakai 2 kali sehari tu may be tahan dekat 8 bln la....tp kenalah pakai dgn cara yang betui...baru la jimat...

Nak cuba tak... contact Leeza ok... bye...bye...

Testimoni