Skip to main content

MARY KAY OFFER FOR THIS MONTH...

Set ni baik utk mereka yang mempunyai masalah jeragat. Ramai customer mmg suka melacep dark spot serum ni. 

 Set ni utk penjagaan bibir. Utk set ni add offer lagi 3 barang ni hanya RM100 so less lagi RM28.
Set ini untuk mereka-mereka yang mempunyai masalah eye bag...

Comments

  1. yang baik selalunya...but yang mahal belum tentu baik... utk dptkan sesuatu yg terbaik bukan sahaja kena gunakan bahan yg terbaik tp byk proses2 yg perlu dibuat...RnD...ujian2...so that MARY KAY...kawalan kualitinya...dan ada jaminan wang dikemabalikan if bila u beli dan u x blh guna... x sesuai...so blh tukar ambik set lain...if tak sesuai jgk...then blh return barang dan wang anda di kembalikan...if beli lain produk yg mahal dipasaran x de jaminan ni kan...

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

True Dimension Lipstick - Membuatkan anda tampak anggun.

True Dimension Lipstick
Selain dari cream lipstik Mary Kay juga mempunyai True Dimension Lipstik yg sangat menarik warnanya. 
Arctic Apricot Flamenco Red Sparkling Rose Magenta Chill
Harga : RM64.00 sahaja.... 
Kalau ulos berminat nak order blh pm Leeza  sms/wassup Leeza | 0136020837 @ email me : zalie_lieza@yahoo.com





The Secret To Flawless...

Foundation Mary Kay adalah produk pertama yg Leeza cuba masa mula2 mengenali Mary Kay. Masa tu foundation lama...Full coverage foundation nama dia. Now foundation Mary Kay da semakin menarik dan terbaikkkkk...dgn TimeWise Foundation. Keistimewaannya... foundation light sgt...bila pakai foundation rasa mcm x pakai je...pastu ada anti ageing lagi.... Kalau tak percaya boleh cuba. 1 tiub ni tahan about 6 month...itu kalu sehari berkali2 uols pakai la...sgt jimat la....kalu setakat pakai 2 kali sehari tu may be tahan dekat 8 bln la....tp kenalah pakai dgn cara yang betui...baru la jimat...

Nak cuba tak... contact Leeza ok... bye...bye...

Masih setia dengan MK

Ini koleksi harian yg diusung2 ke opis dan keluar jalan.Bermula dari tahun 2009 dengan foundation MK ni sampai sekarang masih dengan MK. Bukan setakat foundation... semuanya MK lah...eyeliner, lipstik, blusher, eyeshadow...mineral powder.

Sangat puas hati. Memang mahal skit la kawan2 tp tahan lama namun masih murah dan boleh dikategorikan harga patut jika dibandingkan dengan Bobby Brown dan yang seumpama dengannya.

Kalau korang berminat nak order product MARY KAY anytime boleh wassup Leeza | 0136020837. Masih mengambil order walaupun sekarang mostly fokus kepada bisness Shaklee.

Nanti Leeza cuba mengarang bout MK produk ni. Apa specialnya sgt MK to me.

Leeza | 0136020837
zalie_lieza@yahoo.com