Skip to main content

Senarai produk yang saya gunakan....

Seperti yang dijanjikan...inilah senarai produk yang saya gunakan sepanjang setahun menggunakan MARY KAY... untuk pengetahuan semua MARY KAY bukanlah satu product magic...kalau pakai hari ini esok lusa dah cantik. Setiap produk dalam MARY KAY...di nyatakan kesan terbaik adalah selepas 12 minggu penggunaan. Jadi kiter perlulah rajin dan sabar... Gunakan product seperti yang dicadangkan oleh Beauty Consultant... Insya-Allah kesan/ hasilnya pasti memuaskan hati.

1. Botanical set F3 - ini untuk kulit berminyak (selama 7-8 bln pendek kata sehingga habis le cleanser sbb yg lain belum habis lagi)
2. TimeWise set - combination normal to oily (until now...)
TW set ada :
cleanser+moisturiser+day solution(ada spf 25 so x perlu pakai sunblock lg dah)+day solution
3. Melacep Mask (pakai sekali sekala je )
4. TimeWise Replenishing Serum+C - (memperkasakan kolagen, membantu kulit kembali anjal)
5. TimeWise Microdermabrasion Step 1 & Step 2 (Utk mengecilkan pori2, menghaluskan lagi kulit, melawan garis2 halus)

Produk MARY KAY memamg diakui agak mahal, kerana ianya telah diuji dengan begitu rapi dan ianya dihasilkan dgn ramuan yang begitu baik sekali...

Ada sesiapa nak mencuba???? Do contact me ok...jangan risau... if nak cuba dulu then kiter buat kelas.. bila dah cuba then rasa tak sesuai tak pe...i tak kecik hati...yang penting i share dengan korang... so jgn malu2 ok...

Comments

Popular posts from this blog

True Dimension Lipstick - Membuatkan anda tampak anggun.

True Dimension Lipstick
Selain dari cream lipstik Mary Kay juga mempunyai True Dimension Lipstik yg sangat menarik warnanya. 
Arctic Apricot Flamenco Red Sparkling Rose Magenta Chill
Harga : RM64.00 sahaja.... 
Kalau ulos berminat nak order blh pm Leeza  sms/wassup Leeza | 0136020837 @ email me : zalie_lieza@yahoo.com





The Secret To Flawless...

Foundation Mary Kay adalah produk pertama yg Leeza cuba masa mula2 mengenali Mary Kay. Masa tu foundation lama...Full coverage foundation nama dia. Now foundation Mary Kay da semakin menarik dan terbaikkkkk...dgn TimeWise Foundation. Keistimewaannya... foundation light sgt...bila pakai foundation rasa mcm x pakai je...pastu ada anti ageing lagi.... Kalau tak percaya boleh cuba. 1 tiub ni tahan about 6 month...itu kalu sehari berkali2 uols pakai la...sgt jimat la....kalu setakat pakai 2 kali sehari tu may be tahan dekat 8 bln la....tp kenalah pakai dgn cara yang betui...baru la jimat...

Nak cuba tak... contact Leeza ok... bye...bye...

Masih setia dengan MK

Ini koleksi harian yg diusung2 ke opis dan keluar jalan.Bermula dari tahun 2009 dengan foundation MK ni sampai sekarang masih dengan MK. Bukan setakat foundation... semuanya MK lah...eyeliner, lipstik, blusher, eyeshadow...mineral powder.

Sangat puas hati. Memang mahal skit la kawan2 tp tahan lama namun masih murah dan boleh dikategorikan harga patut jika dibandingkan dengan Bobby Brown dan yang seumpama dengannya.

Kalau korang berminat nak order product MARY KAY anytime boleh wassup Leeza | 0136020837. Masih mengambil order walaupun sekarang mostly fokus kepada bisness Shaklee.

Nanti Leeza cuba mengarang bout MK produk ni. Apa specialnya sgt MK to me.

Leeza | 0136020837
zalie_lieza@yahoo.com