Skip to main content

Mary Kay @ Hari Belia Putrajaya

Kepada yg berminat nak buat make over...yang nak cuba or lihat sendiri product Mary Kay jemput ke booth kitaorg @ Hari Beli Putrajaya 23hb - 27hb Mei 2012 dari 9 pg - 10mlm....

Jumpa uol kat sana nanti ok. Leeza x de la kat booth everyday sbb i'm working mum huhuhuhu....nanti Leeza update hari apa Leeza ada kat sana...and my blog's reader yg buat belian tht day Leeza akan bagi special diskaun....

BYE...

Comments

Popular posts from this blog

True Dimension Lipstick - Membuatkan anda tampak anggun.

True Dimension Lipstick
Selain dari cream lipstik Mary Kay juga mempunyai True Dimension Lipstik yg sangat menarik warnanya. 
Arctic Apricot Flamenco Red Sparkling Rose Magenta Chill
Harga : RM64.00 sahaja.... 
Kalau ulos berminat nak order blh pm Leeza  sms/wassup Leeza | 0136020837 @ email me : zalie_lieza@yahoo.com





The Secret To Flawless...

Foundation Mary Kay adalah produk pertama yg Leeza cuba masa mula2 mengenali Mary Kay. Masa tu foundation lama...Full coverage foundation nama dia. Now foundation Mary Kay da semakin menarik dan terbaikkkkk...dgn TimeWise Foundation. Keistimewaannya... foundation light sgt...bila pakai foundation rasa mcm x pakai je...pastu ada anti ageing lagi.... Kalau tak percaya boleh cuba. 1 tiub ni tahan about 6 month...itu kalu sehari berkali2 uols pakai la...sgt jimat la....kalu setakat pakai 2 kali sehari tu may be tahan dekat 8 bln la....tp kenalah pakai dgn cara yang betui...baru la jimat...

Nak cuba tak... contact Leeza ok... bye...bye...

Testimoni